En aften med pizzabaking, bespisning av egenbakt pizza og noe godt i glasset!

I samarbeid med Hevd Bakeri & Pizzeria på Torget holder vår maestro pizzaiolo kurs hvor du lærer å lage ekte italiensk pizza. Han supplerer naturligvis med gode historier rundt pizzaen, hvordan man lager Unapizza og svarer på alle spørsmål du har rundt deig, heving og bruk av mel. Gled deg til en kveld i hjertet av bakeriet på torget - fra deig til rykende varm pizza ut fra steinsovnen.

Med noe godt i glasset leder pizzaiolien deltakerne gjennom en stemningsfull og lærerik kveld, og du avslutter med å nyte egenbakt pizza inne i bakeriet eller i restauranten.

Selve kursdelen tar cirka 1,5 time, og kurset holdes for minimum 4 og maksimum 10 gjester om gangen.

Vi holder veldig gjerne kurs for større grupper også, og det må da fordeles over tid slik at det ikke er flere enn 10 deltakere per time.

Når kvelden avsluttes oppfordrer vi deg til å lage den gode Unapizzaen hjemme. Du får derfor med deg både oppskrift og et eget pizzakit. 

Tid: kl.19.00  (ikke søndager)
Pris: 750 kr per person 
Språk: Riccardo har ikke lært seg nok norsk enda, så kurset holdes kun på engelsk.
Sted: Hevd Bakeri & Pizzeria på torget. 

 

NB! På grunn av travel sommersesong holder ikke pizzakurs mellom 1.mai til 31.august.

 

Benvenuto!

Meld deg på

Vi har mange drop-in bord i restauranten, så finner du ingen ledige bord må du bare komme innom, evt ringe oss hvis du er større gruppe.
Vi tar ingen bordreservasjoner på uteserveringen.