fra kl. 16.00
Hos oss på Una skal man føle seg hjemme – vi tilbyr derfor en sharingmeny hvor man kan smake forskjellige retter fra menyen. Menyen tilbys til grupper med 10 gjester eller flere, hvor alle velger samme alternativ til hovedrett. Vi setter forrettene på bordet slik at gjestene kan dele. Etter første rett serveres pizza, pasta og salat – noe for enhver. Vi fortsetter å servere hovedretten til alle er forsynte. Sist, men ikke minst, en liten dessert til å avslutte måltidet. Menyen må bestilles av hele selskapet.
Den tradisjonelle selskapsvarianten – hvor gjestene kan velge mellom kjøtt eller fisk til hovedretten. Velbekomme!
Carpaccio
Råmarinert oksefilet med ruccola, parmesan og gressløkmajones
Filetto di Manzo eller Ippoglosso
Filetto di Manzo - Grillet indrefilet av okse (230g), rødvinsglace, n'duja-smør,
ovnsbakte grønnsaker og potet
Ippoglosso - Kveitefilet, ovnsbakte rotgrønnsaker, smørsaus med sitrongress og potetpuré
Tiramisu
Italiensk ostekake